Hoveniersbedrijf Herman de Vries

Hoveniersbedrijf Herman de Vries uit Luxwoude (nabij Heerenveen) verzorgd sinds 1998 het onderhoud, ontwerpen en aanleggen van de meest uiteenlopende tuinen. Wij kunnen u altijd de juiste oplossing bieden en zorgen er dan ook voor dat het van een mooi idee tot werkelijkheid gebracht wordt.


Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het onderhouden van uw (bedrijfs) tuin maar ook voor het ontwerpen en aanleggen. Daarnaast verzorgen wij nog tal van diensten, waaronder de gladheidsbestrijding in de wintermaanden. Vele bedrijven en particulieren uit Heerenveen en omgeving maken al dagelijks gebruik van onze diensten.

Sport Anders

SportAnders02


Bakkerij Boonstra Heerenveen / De Knipe


Impreziv

impreziv01

 

Herkent u zich in het volgende? "In ons ICT landschap hanteren wij vele technieken. Het overzicht en structuur zijn we kwijtgeraakt. Er is hierdoor veel discussie en resultaat laat op zich wachten. Hierdoor kost het veel tijd en dus geld om uw klant adequaat te bedienen en/of uw medewerker te voorzien van de juiste ICT middelen ". Met inmiddels 25 jaar ervaring ligt de focus van Impreziv op het vormgeven van houvast en structuur van uw technische ICT landschap. Impreziv neemt het voortouw, ontzorgt u binnen de gestelde kaders en ondersteunt u zo goed mogelijk bij vraagstukken die bij de business of ICT spelen. Heel concreet zorgt Impreziv ervoor dat er geen zaken gerealiseerd worden die niet in uw belang zijn.

 


AfterPay

AfterPay is ontstaan vanuit de gedachte dat achteraf betalen makkelijker moet kunnen dan met een papieren acceptgiro. Inmiddels is AfterPay uitgegroeid tot de grootste achteraf betaalmethode van Nederland en is AfterPay ook internationaal sterk aan het groeien.

AfterPay geeft consumenten een stukje vrijheid, rust en vertrouwen. Met AfterPay betaal je pas na ontvangst van je bestelling. Als consument hoef je geen geld meer voor te schieten, betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling en weet je precies waar je aan toe bent. Dankzij deze zekerheid en dit gemak maakten al ruim 4 miljoen Nederlanders gebruik van AfterPay.


Grondstra Bûten Guod

butenguod01

Grondstra Bûten Guod is een outdoor- bedrijf gespecialiseerd op kookgebied. Daarbij moet u denken aan o.a. messen, Dutch ovens, hout- en koolbranders, barbecues en accessoires.

Wij zijn onder andere dealer van:

  • Petromax
  • Valhal
  • Envirofit
  • Kapulika
  • Woodson
  • Morakniv (binnenkort)
  • Light my fire (binnenkort)

Deze artikelen zijn via de webshop te bestellen en eventueel in de showroom in Boornbergum te bekijken en of op te halen.

Teven biedt Bûten Guod outdoor ook verschillende workshops aan op outdoor gebied.Van vuur maken tot een maaltijd bereiden op open vuur.

Ben je lid van deze vereniging vraag je teamleider dan om de kortingscode voor onze webshop maar deze is ook via de mail voor de workshops te gebruiken.

Wilt u meer info over de artikelen, showroom of de workshops, Kijk gerust op onze website of doe ons een berichtje via mail of facebook.


Ido Kooistra Meubelen & Vloeren

idokooistra03


Bliksem Heerenveen / Akkrum

 


Ook uw bedrijf kan hierbij komen te staan!

Kijk op deze pagina

Scouting Polaris wordt mede mogelijk gemaakt door: